Featured Posts
Recent Posts

فرص الحصول على تخصصك في أمريكا


ترتيب التخصصات اللي فرصة الحصول عليها في أمريكا أعلى الترتيب من الأسهل للأصعب : 1- Psychiatry 2- Family Medicine 3- Emergency 4- ICU 5- Anesthesia 6- Internal Medicine 7- Pediatrics 8- General Surgery 9- Obs/Gyne 10- Surgical Specialties 11- Derma, Ophthalmology, Radiology and Plastic Surgery ملحوظة : الترتيب ده مش معناه إنك بأقل مجهود ممكن تحصل على تخصص الـ Psychiatry وإنك مستحيل تحصل على تخصص الـ Plastic Surgery الموضوع مش سهل ولكن مفيش مستحيل الفكرة كلها في الـ Competition العالية اللي هتكون بينك وبين عدد كبير من الأطباء على مستوى العالم كله للحصول على وظيفة في البلد رقم واحد في العالم .. واللي بيتفاوت من تخصص لتخصص حسب نسبة الإقبال عليه لكن نرجع ونقول انك انت اللي بتفرض نفسك عليهم وبتخليهم عايزينك انت أكتر من أي حد تاني وده هيحتاج منك مجهود كبير

أولاً في تحضير الـ USMLE اللي هي أول خطوة في الطريق وإنك تجيب فيها score عالي يزود فرصة قبولك هناك

بالإضافة لـ CV قوي يميزك ويحطك في صفوة المقدمين إزاي تبني CV قوي وإيه الحاجات اللي تزود فرصة قبولك هناك

ده هيكون عنوان بوست قريباً جداً إن شاء الله

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • doctoon.insta

© Copyright 2020 by DocToon