Featured Posts
Recent Posts

أفضل موقع لتعليم الـ Radiology

لكل دكتور في أي تخصص لكل طالب طب أو دكتور حديث تخرج وعايز يتعلم موقع Case in Point لتعليم الـ Radiology الموقع ده حكااااااية :D هتدخل على اللينك

هتلاقي Calendar بـ.أيام الشهر كلها

كل يوم Case جديدة هتدخل عليها هتلاقي Case History وبعد كده صورة آشعة ويبدأ يسألك عليها .. وانت بنفسك تبدأ تشاور على الـ abnormality اللي في الصورة ويبدأ يسألك عليها كذا سؤال ويصححلك المعلومة ويشرحلك الاختيارات وفي النهاية يديك الـ Score بتاعك

ويشرحلك الـ Case في Case Points و Discussion أكثر من رائع الرائع في الموضوع ان الكلام ده بيتعمل بشكل يومي من 2006 تقريباً يعني Case جديدة كل يوم لمدة 10 سنين تقريباً انتوا متخيلين الكنز ده حجمه قد ايه ؟؟ :D يلا ادخل على اللينك ده .. واستمتع كل يوم بحالة جديدة وابدأ شوف كل اللي فاتك واتعلم لينك الموقع ولو عجبك وأكيد هيعجبك .. اعمل Share في كل مكان وساعد في وصوله لغيرك واحتسب ثواب نشر العلم .. انت مش متخيل كم العلم الموجود في اللينك ده واللي هتساعد بنشره بضغطة واحدة منك :)

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • doctoon.insta

© Copyright 2020 by DocToon